04-04-09

Duffy, voor DANIQUE

Beste Danique, ik heb telkens geprobeerd om wat nieuws te vinden maar dit sprong er echt wel uit!Het is niet veel maar ik hoop dat je blij bent met het artikel over Duffy.

De zangeres Duffy is de grote triomfator geworden op de uitreiking van de Brit Awards, de belangrijkste prijzen voor de muziekindustrie in Groot-Brittannië. De 24 jarige mocht drie keer het podium op.

Duffy ontving de prijs voor beste Brits album, beste Britse vrouw en beste doorbraak van het jaar. "Het is een grote eer om hier te mogen staan. Ik besef het nog niet helemaal, maar ik ben mijn moeder dankbaar om mij als meisje op de wereld te zetten", aldus de laureate.

De Brit Awards werden door heel wat muzikale grootheden bijgewoond. Daarbij waren onder anderen U2, Kylie Minogue en de meisjes van Girls Aloud. Ook Katy Perry zakte naar Londen af. "Ik voel me zo ziek, maar ben toch gekomen omdat men me vertelde dat er iets speciaal zou kunnen gebeuren." Uiteindelijk won ze de prijs voor beste internationale vrouwelijke artieste.

Duffy Picture

Zo zie je maar dat er heel wat nieuws te vinden valt over jou lievelingscelebretie! Wil jij dit ook? Zet dan een reactie bij het artikel 'HEB JIJ EEN IDEE?' .

PS: ga zeker eens kijken op http://danique89.skynetblogs.be

 

Daag!

xxxplientje!

 

 

 

 

16:09 Gepost door plien?!? in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.